Duurzaam dieselen? Met Neste MY Renewable Diesel rijdt u vandaag al fossielvrij!

Bespaar tot 90% CO2e-uitstoot vanaf uw volgende tankbeurt. Schakel nu om.

Neem concrete stappen naar een fossielvrij Nederland

Neste MY Renewable Diesel™ (HVO) is een simpele, fossielvrije oplossing om de uitstoot van broeikasgassen direct te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. Het is een volwaardige diesel met dezelfde chemische samenstelling als fossiele diesel en geschikt voor alle dieselauto's en -motoren. Er zijn geen extra investeringen nodig, u hoeft uw huidige dieselvoertuigen niet te vervangen. Het enige dat u doet is tanken en rijden. Neste MY Renewable Diesel is gemaakt van afvalvetten, restmateriaal en plantaardige oliën en geclassificeerd als met waterstof behandelde plantaardige olie: HVO100. De brandstof heeft dezelfde hoge prestaties als gewone diesel, maar produceert tot 90% minder uitstoot van broeikasgassen (CO2e). Maak nu uw keuze voor een fossielvrij Nederland.

 

Duurzame keuze

Neste’s hernieuwbare diesel geeft een aanzienlijke vermindering van broeikasgassen. In één tankbeurt bent u klaar voor de toekomst!

In een handomdraai

Neste MY kent geen mengbeperkingen, kan puur worden gebruikt of in elke combinatie met fossiele diesel of conventionele biodiesel.

Uitstekende prestaties

Zuiver, schoon en premiumkwaliteit. Dit betekent minder aanslag en roetvorming, minder slijtage en meer efficiëntie.

Bereken uw CO2e-reductie 

Neste MY Renewable Diesel heeft tot 90% minder CO2e-uitstoot en 33% minder fijnstof dan fossiele diesel. Dat helpt direct tegen het broeikaseffect.

Start de calculator

Meer weten?

Blijf op de hoogte van het laatste fossielvrije nieuws! Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, advies en andere relevante informatie en inspirerende voorbeelden.
Schrijf u nu in!

Neste My Renewable Diesel

Ontdek wat Neste MY kan doen voor uw organisatie

Met Neste MY Renewable Diesel rijdt u al in één tankbeurt fossielvrij. Wilt u weten wat dit voor úw organisatie betekent? Kies de branche waarin u werkzaam bent:

• Bouw

Gemeente

• Openbaar vervoer

• Afvalverwerking

• Vrachtvervoer

• Pakketdiensten

• Overig

Hier vindt u Neste MY Renewable Diesel

Google maps is loading. Please wait.