Neem de (voor)sprong

Neste MY presteert zoveel schoner en zoveel beter! De zuivere renewable diesel geeft voorsprong op álle fronten.

Wat is Neste MY Renewable Diesel?

Neste MY Renewable Diesel™ is een duurzame, fossielvrije diesel die is ontwikkeld om de klimaatimpact van transport te verminderen. Meer kracht, meer efficiëntie en géén geur: Neste MY Renewable Diesel presteert zoveel beter! En het is ook nog eens beter voor mens en milieu dan gewone diesel.

 

Gepatendeerde technologie

Wat is hernieuwbare diesel?

Hernieuwbare diesel is een premium diesel gemaakt van hernieuwbare grondstoffen die géén nieuwe koolstofdioxide in de atmosfeer vrijgeven. Neste’s gepatenteerde technologie NEXBTL maakt het mogelijk een breed scala aan vetten en plantaardige oliën bij de productie te gebruiken. Dit zijn bijvoorbeeld bakoliën en kookvetten uit de voedingsindustrie en restaurants.

Tanken en rijden!

Neste MY Renewable Diesel is aanzienlijk beter voor het milieu dan fossiele diesel. Het is een volledig hernieuwbare en duurzame brandstof, die tot 90% lagere broeikasgasemissies (CO2e) geeft. Onze duurzame diesel kan puur worden gebruikt of gemengd met gewone diesel en biedt lagere onderhoudskosten in vergelijking met andere hernieuwbare alternatieven. Geen enkele technische aanpassing van de motor nodig. Gewoon tanken en rijden!

De voordelen