Duurzaam dieselen?

Speel direct in op eisen van opdrachtgevers om het milieu minder te belasten. Schakel om naar fossielvrije diesel.

Win meer opdrachten door te kiezen voor fossielvrije diesel

Steeds meer opdrachtgevers vragen om duurzame en fossielvrije oplossingen. Hier kunt u direct aan voldoen. Neste MY Renewable Diesel™ is een fossielvrije diesel die wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zorgt voor een tot wel 90% lagere CO2e-uitstoot in vergelijking met fossiele diesel. U maakt daarmee het verschil, omdat de bouwsector nog grotendeels draait op fossiele brandstoffen. Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren. U hoeft dus niet te investeren in de aanschaf van nieuwe voertuigen of het aanpassen van uw huidige wagenpark. Uw keuze heeft een gunstig effect op de klimaatverandering en vermindert de lokale uitstoot, zoals schadelijke deeltjes, op de werkplek. Bovendien kan Neste MY Renewable Diesel gedurende langere tijd worden opgeslagen, zonder verlies van kwaliteit of het ontstaan van waterophoping.

 

Duurzame keuze

Neste’s hernieuwbare diesel geeft een aanzienlijke vermindering van broeikasgassen. In één tankbeurt bent u klaar voor de toekomst!

In een handomdraai

Neste MY kent geen mengbeperkingen, kan puur worden gebruikt of in elke combinatie met fossiele diesel of conventionele biodiesel.

Uitstekende prestaties

Zuiver, schoon en premiumkwaliteit. Dit betekent minder aanslag en roetvorming, minder slijtage en meer efficiëntie.

Onze belofte

De bouw betekent werken met hoge eisen in een omgeving waar duurzaamheid een essentiële factor is. Helemaal in het licht van de huidige stikstofdiscussie. Met Neste MY Renewable Diesel neemt u een voorsprong in uw branche. U vermindert direct de CO2e-uitstoot zonder enige technische aanpassing van motoren of machines.

Kies zowel voor prestaties als voor het milieu. Fossielvrij in een handomdraai.

Bereken uw winst voor het milieu met de CO2e-calculator. U ziet direct het resultaat.

Start de calculator

Producteigenschappen

Volg de druppel. Ontdek de voordelen van Neste MY Renewable Diesel voor uw motor. Bekijk de video.

Hier vindt u Neste MY Renewable Diesel

Google maps is loading. Please wait.