Duurzame keuze: tot 90% minder CO2e-uitstoot

Stop vandaag de toekomst in uw tank! Met de krachtige en zuivere Neste MY Renewable Diesel™ bent u direct goed op weg.

De duurzame voordelen van Neste MY Renewable Diesel

Neste MY Renewable Diesel is aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan gewone diesel. De innovatieve brandstof is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen: denk hierbij aan afvalproducten zoals restvetten en plantaardige oliën. Ze is zó zuiver dat ze de uitstoot door de uitlaat flink vermindert. Neste MY Renewable Diesel geeft tot wel 90% lagere uitstoot van broeikasgassen en 33% minder fijnstof in vergelijking met fossiele diesel. 

Bereken uw CO2e-reductie

Door Neste MY Renewable Diesel te tanken rijdt u fossielvrij in een handomdraai. U kunt de brandstof puur gebruiken of in elke mengverhouding met gewone, fossiele diesel. Ontdek direct hoe u de CO2e-uitstoot vermindert. De voordelen? Reken maar uit!

Bereken uw CO2e-reductie met Neste MY. Zie direct het resultaat. U helpt het milieu op weg.

Start de calculator

Minder uitstoot

Tot wel 90% minder uitstoot

Neste MY Renewable Diesel heeft gemiddeld zo’n 90% minder uitstoot dan fossiele diesel. Dit geldt voor de hele levenscyclus: van grondstofproductie tot eindgebruik. Dit maakt onze brandstof een heel stuk gezonder voor de wereld.

Geur- en kleurloos

Neste MY Renewable Diesel is een geurloze brandstof van premiumkwaliteit. Het raffinageproces elimineert metalen en andere verontreinigingen. Dit geeft een kristalhelder product van hoge kwaliteit. De hernieuwbare diesel is beter voor mens, dier en natuur.

Geur- en kleurloos

Schonere verbranding

Neste MY Renewable Diesel heeft een snelle ontsteking voor een volledige verbranding. Dit betekent flink minder uitlaatgassen. De roetvorming is gemiddeld 33% lager dan bij fossiele diesels. Neste’s hernieuwbare diesel: schonere verbranding, lagere emissie. Bekijk het verschil tijdens verbranding.

Duurzaam geraffineerd uit hernieuwbare bronnen

Neste MY Renewable Diesel is een zuivere brandstof, geraffineerd uit volledig hernieuwbare biomassa.