Algemeen

Algemeen

Mobiliteit biedt bedrijven een uitgelezen kans om de klimaatdoelstellingen sneller te behalen. Met een directe vermindering van de uitstoot door dieselvoertuigen en -materieel.  Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) heeft een vergelijkbare chemische samenstelling als die van gewone diesel, en levert dezelfde prestaties. Neste MY levert tot wel 90% reductie* van de uitstoot van broeikasgassen (CO₂e). Zuiverder en duurzamer dus. Schakel ook over op Neste MY. In slechts een handomdraai!

Duurzaam kan wel degelijk kostenefficiënt. En slim. Wilt u uw klimaatdoelstellingen ook sneller behalen? Download dan de whitepaper en start vandaag nog!

 

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

man driving behind a steering wheel

Direct duurzamer rijden met uw huidige wagenpark

Een duurzame keuze is een afgewogen keuze. Wat levert het op, en hoe stapt u zo eenvoudig en efficiënt mogelijk over op een duurzaam alternatief? In de whitepaper leest u precies hoe uw weg naar duurzaamheid eruitziet met Neste MY Renewable Diesel.

Direct duurzamer rijden met uw huidige wagenpark

Een duurzame keuze is een afgewogen keuze. Wat levert het op, en hoe stapt u zo eenvoudig en efficiënt mogelijk over op een alternatieve brandstof? In de whitepaper leest u precies hoe uw weg naar duurzaamheid eruitziet met Neste MY Renewable Diesel.

Algemeen: Fossielvrij in een handomdraai

Klik hier en lees hoe Neste omgaat met persoonlijke gegevens.

Left column

Meer weten?

Neem contact op

Start vandaag nog!

DOWNLOAD WHITEPAPER

*De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de herziene Europese richtlijn hernieuwbare energie (RED2, 2018/2001/EU).