Voor ‘creators of change’

Wij lopen voorop om de transformatie naar een duurzame toekomst te versnellen. Wij dragen zorg voor huidige en toekomstige generaties. Wij geven jou de ruimte om te groeien en waarderen moed en nieuwsgierigheid. Samen maken we impact én komen we onze beloften voor morgen na.

Wij zijn Neste.

Vacatures

 

Onze mensen delen allemaal dezelfde passie: het creëren van een gezondere planeet voor onze kinderen. Als jij deze passie deelt, ben je bij Neste aan het juiste adres.

Wij creëren oplossingen om de klimaatverandering tegen te gaan en de overgang naar de circulaire economie te versnellen. Dat zit in ons DNA en dat maakt ons uniek. Onze mensen zijn de drijvende kracht achter de transformatie van Neste om een ​​wereldleider in hernieuwbare en circulaire oplossingen te worden. Wij streven ernaar onze klanten te ondersteunen om hun uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met minstens 20 miljoen ton per jaar te verminderen.

Bij Neste kan je jouw volledige potentieel bereiken en aan een betere toekomst bouwen voor jezelf en voor toekomstige generaties. Door met ons samen te werken, draag je bij aan het creëren van een positieve impact op het milieu en op de mensen, gemeenschappen en samenlevingen om ons heen.

Begin jouw reis met ons.

Bent jij een ‘creator of change’? Word dan een deel van onze getalenteerde en diverse teams en ga mee op onze reis naar een gezondere planeet voor onze kinderen.

Solliciteer direct bij een van onze recruiters

Geinteresseerd in Neste?

Solliciteer direct bij een van onze recruiters
Employees learning in laboratory

Geinteresseerd in Neste?

Solliciteer direct bij een van onze recruiters

Rotterdam expansion 2026

Misschien zitten we in uw buurt

Neste is een internationaal bedrijf met activiteiten in meer dan 14 landen wereldwijd. In Nederland zijn we goed vertegenwoordigd met vier locaties met verschillende activiteiten.

In Rotterdam hebben we een raffinaderij voor hernieuwbare producten. Dit is de grootste raffinaderij in z’n soort in Europa. Een kleinere raffinaderij staat in Sluiskil (Zeeuws-Vlaanderen) en in Vlaardingen nabij Rotterdam opereren we een grote terminallocatie. In Hoofddorp, naast de luchthaven Amsterdam Schiphol, zit het wereldwijde hoofdkantoor van onze Renewable Aviation divisie. Dat kantoor is ook een hub voor veel collega’s met wereldwijde functies die Neste vanuit Nederland ondersteunen.

Neste locaties

Ons succes is gebaseerd op onze waarden

Neste's values: We care

We care

We zorgen voor het milieu, de maatschappij en de toekomstige generaties. Tegelijkertijd zijn we verantwoordelijk voor het aansturen van een succesvol bedrijf. We geven om de veiligheid en het welzijn van elkaar en de mensen om ons heen. We betrekken en verwelkomen iedereen om ons doel te bereiken. Met zorg voor de diversiteit en het recht van iedereen om zichzelf te zijn.
Neste's values: We have courage

We have courage

We hebben moed en lopen voorop door nieuwe mogelijkheden te verkennen en nieuwe oplossingen te vinden. We streven naar vernieuwing en uitmuntendheid in de innovatieve manier waarop we werken en zaken doen. We durven snel te denken, snel te handelen en snel te leren. Eerlijke dialoog en voortdurende ontwikkeling staan centraal in ons denken.
Neste's values: We cooperate

We cooperate

We slagen er samen in om onze doelen te bereiken. We brengen onze mensen, klanten, partners en de samenleving samen. Ons succes is gebaseerd op samenwerking en innovatie. We stimuleren elkaar en groeien samen door het delen van kennis en feedback.

Voordelen van werken bij Neste

Wij erkennen en belonen hoge prestaties en verantwoordelijk gedrag die helpen om bedrijfsresultaten en vernieuwing voor de toekomst te bereiken. Wij bieden verschillende voordelen die werknemers vooruit helpen met Neste. 

  •  Een werkomgeving waar mensen om elkaar geven, samenwerken en moed tonen. Bij Neste geloven we in slimme manieren van werken en moedigen we teams aan om de manier waarop ze samenwerken voortdurend te blijven ontwikkelen.
  •  Een betekenisvolle baan waarbij je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.
  •  Wij bieden een marktconform salaris.
  •  Deelname aan het jaarlijkse bonusprogramma.
  • ​ Ziektekostenvergoeding.
  •  Reiskostenvergoeding.
Safety and productivity

Veiligheid en productiviteit

Bij Neste is niets belangrijker dan dat ieder van ons elke dag veilig naar huis gaat, of we nu in de productie of op kantoor werken, of op reis zijn. Wij zijn van mening dat veiligheid elke dag opnieuw, stap voor stap, tot stand komt, en daarom worden er geen kortere wegen bewandeld die de veiligheid in gevaar brengen.
Health and energy at work

Gezondheid en welzijn op het werk

We zorgen samen voor welzijn. Het is belangrijk voor ons dat jouw werk bij Neste goed voelt en goed doet. We zijn een bedrijf dat zorgt voor een balans tussen werk en privéleven door de mogelijkheid te bieden om thuis te werken voor werknemers voor wie dat kan.
Professional development

Professionele ontwikkeling

Bij Neste zijn we allemaal leiders. Ontwikkeling is ieders verantwoordelijkheid, en jouw manager is er om je te ondersteunen en je in staat te stellen te ontwikkelen in je carrière om persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ons leiderschapsmodel stelt je in staat jouw eigen werk te leiden, en proactief begeleiding en feedback te zoeken als dat nodig is. Wij bieden verschillende ontwikkelings- en opleidingsprogramma's. Wij geloven in het geven van verantwoordelijkheid en uitdagingen die passen bij jouw capaciteiten. We vertrouwen erop dat je altijd je best doet.
A global family

Een wereldwijde familie

Wij zijn een familie van visie-gedreven, toegewijde professionals. Wij moedigen je aan deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten, lid te worden van verschillende clubs en je in te schrijven voor onze evenementen.