Duurzaam dieselen met Neste MY

Neste MY Renewable Diesel™ is fossielvrij* en levert een reductie van uitstoot van broeikasgassen tot wel 90%

Gemaakt van
100%
hernieuwbare grondstoffen

Tot wel 90%
CO2e-reductie vergeleken met fossiele diesel **

Geschikt voor
alle dieselmotoren.
Geen aanpassingen vereist.

Neste MY Renewable Diesel (HVO100) is geschikt voor alle dieselvoertuigen en -motoren. De zuivere, duurzame brandstof heeft een vergelijkbare chemische samenstelling en net zulke hoge prestaties als gewone diesel, maar is fossielvrij en levert tot wel 90% reductie* van uitstoot van broeikasgassen (CO2e). Geen extra investeringen in wagenpark of infrastructuur nodig: het enige wat u doet is tanken en rijden. Ontdek alle voordelen van Neste MY. Stap vandaag nog over op duurzaam dieselen en maak zo het verschil!

Weten hoe uw bedrijf profiteert van de overstap op hernieuwbare diesel? Lees het in onze speciale whitepapers.

nestemy

Vind een distributeur of tankstation bij u in de buurt om vandaag nog over te stappen op Neste MY Renewable Diesel™

Vind tankstation

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Het gaat snel aan het fossielvrije front! Regelmatig versturen we een nieuwsbrief over wetgeving, milieudoelstellingen en brandstoffen, met inspirerende voorbeelden.

* Koolstofemissies door het gebruik van hernieuwbare diesel zijn nihil, aangezien de hoeveelheid biobased kooldioxide die vrijkomt bij de verbranding gelijk is aan de hoeveelheid die de hernieuwbare grondstof eerder heeft opgenomen.

** De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (2009/28 /EC).

Leer meer over Neste MY