Engineering Solutions

Technologie, engineering en projectmanagement 

Neste's Engineering Solutions streeft ernaar het milieu te respecteren en de gezondheid en veiligheid te beschermen van alle mensen die betrokken zijn in onze projecten, inclusief onze eigen medewerkers, personeel van klanten en andere belanghebbenden, waar we ook actief zijn. Dit betekent ook naleving van alle toepasselijke wettelijke vereisten op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (HSE) en andere goedgekeurde industrienormen. Alles wat we doen wordt gedreven door ons doel: een gezondere planeet creëren voor onze kinderen.

Onze benadering van de behoeften van de klant wordt geleid door een sterke focus op de kern van processen en technologieën die helpen de klimaatverandering tegen te gaan en de overgang naar een circulaire economie te versnellen. We hebben een extreem hoog niveau van procesexpertise en knowhow - van meer dan 60 jaar in de procesindustrie. Onze 1000 professionals die meerdere nationaliteiten vertegenwoordigen, dekken alle sleuteltechnologieën, engineering en projectfuncties om uiteenlopende projecten te beheersen, van technologieontwikkeling tot het bouwen van nieuwe fabrieken en meer. We hebben vestigingen in Finland, Nederland, India en Singapore.

Als klant verdient u geoptimaliseerde en veilige processen met hoogwaardig ontwerp en engineering. We zijn vastbesloten om de gezondheid van mensen te beschermen, het milieu te beschermen tegen emissies, energie te besparen, verlies van eigendommen te voorkomen en de processen van onze klanten te optimaliseren. Als uw leverancier van oplossingen begrijpen we dat het allemaal gaat om de toegevoegde waarde die wordt gecreëerd door onze levering aan u op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.
 

We werken nauw samen met onze strategische klanten en zetten ons in om de doelstellingen van onze klanten te behalen, slim gebruik van energie mogelijk te maken en de transformatie van onze klanten naar een circulaire economie te vergemakkelijken.

Patrick von Essen, Senior Vice President, Neste Oyj, Engineering Solutions