Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen

Vul alstublieft al uw gegevens in, zodat we uw aanvraag kunnen doorsturen naar de meest geschikte distributiepartner en zij contact met u kunnen opnemen. U kunt te allen tijde contact opnemen met andere distributiepartners. Ga voor meer informatie over onze distributeurs naar onze pagina Distributeurs. Houd er rekening mee dat wij door het indienen van dit formulier uw persoonlijke gegevens verzamelen. Voor informatie over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

Interested in buying column-container
Left column
Bedrijfsgegevens
Contactgegegevens
Right column
Informatie over uw voertuigen

Ik zie mijn merk auto niet tussen de goedgekeurde voertuigen staan. Kan ik toch Neste MY (HVO) tanken? 

 

Ja! Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren! Neste MY is praktisch een chemische kopie van fossiele diesel en werkt daarom in alle dieselvoertuigen. We hebben geen klachten ontvangen naar aanleiding van ons product. . Als de autofabrikant uw auto niet heeft goedgekeurd voor Neste MY Renewable Diesel (HVO100, XTL, EN 15940) betekent dit niet dat u geen Neste MY kunt tanken.

Houd er rekening mee dat wij door het indienen van dit formulier uw persoonlijke gegevens verzamelen. Voor informatie over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

Houd er rekening mee dat wij door het indienen van dit formulier uw persoonlijke gegevens verzamelen. Voor informatie over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

Welke impact zou Neste MY Renewable Diesel kunnen hebben?

Neste MY Renewable Diesel kan deel uitmaken van de oplossing om plaatselijk de luchtkwaliteit te verbeteren. Wetenschappelijke studies en praktijktesten hebben aangetoond dat het gebruik van 100% Neste MY Renewable Diesel een gunstige invloed heeft op de plaatselijke luchtkwaliteit:

  • 9% minder stikstofoxiden (NOx)
  • ​33% minder fijnstof (en minder stof in het algemeen)
  • 30% minder koolwaterstoffen (HC)
  • ​24% minder koolstofmonoxide (CO)-uitstoot
  • verminderde hoeveelheden polyaromatische koolwaterstoffen (PAK)

Disclaimer: Deze gemiddelde emissiereducties zijn gebaseerd op Neste MY Renewable Diesel en HVO-brandstoffen wanneer 100% Neste MY Renewable Diesel is gebruikt als brandstof in pre Euro VI-voertuigen of pre Stage IV mobiele werktuigen. De voertuig-emissies zijn vergeleken met conventionele zwavelvrije diesel.

Hoe houdt Neste toezicht op de koolstofvoetafdruk* van Neste MY Renewable Diesel?

De koolstofvoetafdruk van al onze producten wordt berekend over hun gehele levenscyclus, vanaf de productie door raffinage van de grondstof tot het eindgebruik. Neste MY Renewable Diesel heeft een beduidend kleinere koolstofvoetafdruk dan fossiele diesel. In vergelijking met fossiele diesel laat Neste MY Renewable Diesel de uitstoot van broeikasgassen met maximaal 90% verminderen.

De vermindering van de uitstoot van broeikasgas die wordt gerealiseerd door het gebruik van Neste MY Renewable Diesel is afhankelijk van de grondstof waarmee het wordt geproduceerd. De grootste vermindering van de uitstoot wordt gerealiseerd door het gebruik van afval- en reststoffen.

 

Houd er rekening mee dat wij door het indienen van dit formulier uw persoonlijke gegevens verzamelen. Voor informatie over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

In welke voertuigen en motoren kun je Neste MY gebruiken? 

Neste MY Renewable Diesel kan worden gebruikt in alle dieselmotoren, oud en nieuw. Omdat Neste MY dezelfde chemische samenstelling heeft als fossiele diesel, kan het in elke hoeveelheid worden gemengd met gewone diesel, en geeft het bovendien een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen tot wel 90%.

Welke voertuigproducenten hebben Neste MY Renewable Diesel goedgekeurd?

De meeste voertuigfabrikanten voor zwaar verkeer, zoals Volvo, Scania en Mercedes, hebben het gebruik van pure HVO in hun motoren goedgekeurd (Goedgekeurde voertuigen HVO). Veel fabrikanten van personenauto's hebben Neste MY tot nu toe goedgekeurd als brandstof, maar neem voor de zekerheid contact op met uw autofabrikant om te zien of uw garanties van toepassing zijn.

Kun je fossiele diesel en Neste MY in dezelfde tank mengen?

Ja, dit is inderdaad mogelijk. 

Wat kost Neste MY Renewable Diesel?

Als producent maken wij in Nederland gebruik van distributie partners die de brandstof op locatie bij bedrijven leveren en ons voorzien van een retail netwerk waar getankt kan worden. Deze partners bepalen hun eigen prijsbeleid. Contactgegevens van onze distributeurs zijn te vinden op onze website.