Hoofdkantoor in Nederland

Het commerciële kantoor van Neste in Hoofddorp is eind 2019 opgericht en is het wereldwijde hoofdkantoor van Neste’s Renewable Aviation business, die de luchtvaart sector ondersteunt in hun ambities duurzamer te worden. Dat doen we door duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) te leveren aan klanten zoals luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

 

 

Sinds 2019 is het kantoor in Hoofddorp sterk gegroeid en inmiddels bevindt zich veel internationaal talent en een zeer diverse groep vakmensen onder het dak in Hoofddorp. De wereldwijde en regionale commerciële teams voor hernieuwbare producten die vanuit het kantoor werken, helpen onze klanten hun CO2-uitstoot te verminderen door hernieuwbare oplossingen en diensten aan te bieden en te ontwikkelen. 

We zijn ook een uitvalsbasis voor veel van Neste's ondersteunende functies, van innovatie tot commerciële ondersteuning en van communicatie tot financiën en inkoop. Dit draagt allemaal bij aan onze missie, of het nu gaat om het innoveren van nieuwe bronnen van grondstoffen voor hernieuwbare brandstoffen, ervoor te zorgen dat ons product helemaal tot bij de eindgebruiker komt of dat onze facturatieprocessen soepel verlopen. 

 

Vacatures