Breed scala aan vacatures

Wij zoeken mensen die gepassioneerd zijn over hun werk, openstaan om iets nieuws te leren en nieuwe dingen te creëren, en die goed gedijen in onze internationale werkomgeving. In ruil daarvoor bieden we u mogelijkheden om u te ontwikkelen, te groeien en uw carrière te bevorderen.

Bekijk de video

Neste creëert nieuwe oplossingen om de klimaatverandering tegen te gaan en de overgang naar een circulaire economie te versnellen. We verwerken afvalstoffen, reststoffen en innovatieve materialen tot hernieuwbare brandstoffen en duurzame grondstoffen voor plastics en andere materialen. Wij zijn een vernieuwer, fabrikant en dienstverlener.

 

Neste heeft vier vestigingen in Nederland.

 

De meerderheid van de Neste-banen zijn vertegenwoordigd in onze locaties in Nederland, waar Production en Operations de grootste bron van banen is. Het merendeel van de productiemedewerkers werkt in onze duurzame raffinaderij in Rotterdam, of bij onze vestiging in Sluiskil of bij onze terminal in Vlaardingen. Veel commerciële functies bevinden zich in de vestiging in Hoofddorp, maar er zijn banen voor Business Enablers aanwezig bij alle vestigingen. Er zijn functies in techniek en projectwerkzaamheden bij alle Neste-vestigingen in heel Nederland op het gebied van techniek, project- en informatiemanagement en constructiemanagement.

Momenteel hebben we ongeveer 400 medewerkers in Nederland die meer dan 16 nationaliteiten vertegenwoordigen. Wij zijn voortdurend op zoek naar bekwame collega's voor functies in production en operations, engineering en projecten, commercial operations en verschillende andere functies die de groei en ontwikkeling van ons bedrijf mogelijk maken.

Wij hebben tal van verschillende carrièremogelijkheden en -paden op verschillende niveaus van de organisatie beschikbaar voor mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en opleidingen. We hebben net zo goed moderne meesterbreinen nodig die nieuwe ideeën spuien als mensen die zich willen specialiseren en één ding heel goed willen doen - en alles daartussenin.

Geïnteresseerd? Kijk welke beschikbare vacatures we hebben. Als u nu niets geschikts kunt vinden, raden wij u aan vacaturemeldingen in te stellen zodat u automatisch een e-mail ontvangt met de vacatures van Neste.