Bouw

Bouw

De bouwsector heeft een belangrijke taak om klimaatverandering tegen te gaan en duurzaamheid te bevorderen. Met een directe vermindering van de uitstoot door dieselvoertuigen en -materieel. Neste MY Renewable Diesel™ (HVO 100) levert tot wel 90% reductie* van de uitstoot van broeikasgassen (CO₂e). Ook heeft Neste MY een vergelijkbare chemische samenstelling als die van gewone diesel en levert dezelfde prestaties. Gelet op de criteria bij aanbestedingen kan het bovendien een concurrentievoordeel geven. Schakel ook over op Neste MY. In slechts een handomdraai!

Voor een optimale transitie naar een klimaatneutrale toekomst zijn de juiste keuzes van belang. Bekijk en vergelijk alle alternatieven. Download de whitepaper voor de bouw en start vandaag nog!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

construction worker

Direct verduurzamen in de bouw

In de bouwsector is een duurzame keuze een afgewogen keuze. Wat levert het op, en hoe stapt u zo eenvoudig en efficiënt mogelijk over op een duurzaam alternatief? In de whitepaper leest u precies hoe uw weg naar duurzaamheid eruitziet met Neste MY Renewable Diesel.

Direct verduurzamen in de bouw

In de bouwsector is een duurzame keuze een afgewogen keuze. Wat levert het op, en hoe stapt u zo eenvoudig en efficiënt mogelijk over op een alternatieve brandstof? In de whitepaper leest u precies hoe uw weg naar duurzaamheid eruitziet met Neste MY Renewable Diesel.

Bouw: Fossielvrij in een handomdraai

Klik hier en lees hoe Neste omgaat met persoonlijke gegevens.

Left column

Meer weten?

Neem contact op

Start vandaag nog!

DOWNLOAD WHITEPAPER

*De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de herziene Europese richtlijn hernieuwbare energie (RED2, 2018/2001/EU).