You are here

Gemeente

Nederland heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen. Samen met de energiesector en de industrie is het verkeer een van de top-drie intensieve broeikasgas-uitstotende sectoren in Nederland. Een directe en forse vermindering van de uitstoot door dieselvoertuigen kan al een groot verschil maken! Duurzaam dieselen kan zelfs leiden tot wel 90% CO2e-reductie per voertuig in vergelijking met fossiele diesel.* Ook kunt u zich hiermee onderscheiden van de concurrentie, bijvoorbeeld wanneer duurzaamheid een belangrijk criterium bij aanbestedingen is. En het is vandaag al mogelijk. Gewoon Neste MY Renewable Diesel™ tanken en rijden!

 

De voordelen van Neste MY Renewable Diesel

Emissions

Direct duurzame impact

Neste MY helpt bij het bereiken van klimaatdoelstellingen en levert direct tot wel 90%** CO2e-reductie in vergelijking met fossiele diesel. Schakel eenvoudig over op fossielvrij rijden en stel dit ook als eis bij gemeentelijke aanbestedingen.

cloud icon

Stap over in een handomdraai

U kunt direct overstappen op Neste MY. Neste MY heeft een vergelijkbare chemische samenstelling als fossiele diesel. Ze is daarom direct geschikt voor alle dieselmotoren in voertuigen en machines, zonder verdere aanpassingen aan materieel en infrastructuur. Ontdek alle voordelen.

ICON FUEL DISPENSER

Loop voorop als gemeente

Loop voorop, kies voor fossielvrij rijden en geef zo als gemeente het voorbeeld aan inwoners, leveranciers en andere gemeentes.

* Koolstofemissies door het gebruik van hernieuwbare diesel zijn nihil, aangezien de hoeveelheid biobased kooldioxide die vrijkomt bij de verbranding gelijk is aan de hoeveelheid die de hernieuwbare grondstof eerder heeft opgenomen.

** De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (2009/28 /EC).

Bereik uw gemeentelijke klimaatdoelen.

Lees de whitepaper en ontdek de voordelen van duurzaam dieselen in uw gemeente dankzij Neste MY Renewable Diesel (HVO100).

Klik hier en lees hoe Neste omgaat met persoonlijke gegevens.

Whitepaper-omslag witte bedrijfswagens geparkeerd voor een kantoor

Leer meer over Neste MY

Leer meer over hernieuwbare diesel en de duurzame voordelen

Leer waarom transportbedrijf Dailycool kiest voor Neste MY

Lees hoe u overstapt op fossielvrij. Download whitepaper