Gerichte marketing

We verzamelen gegevens over uw aankopen en uw gebruik van onze services, waaronder digitale services, zoals de Neste mobiele app en website, op basis van ons legitieme belang, voor de volgende doeleinden: 

  • Om de gebruikstrends onder klanten beter te begrijpen
  • Om de klantervaring te verbeteren 
  •  Om onze diensten en producten verder te ontwikkelen in antwoord op de interesses en behoeften van klanten
  • Om onze diensten en producten te leveren

We analyseren en compileren statistieken over het gebruik van onze diensten en producten door onze klanten. We verzamelen ook gegevens over uw acties wanneer u onze marketingberichten ontvangt. Dit omvat gegevens over de koppelingen die u opent en hoe vaak u ze opent, evenals uw aankopen en andere acties op onze site (zie ook"Cookies").

Op basis van de gegevens die we hebben verzameld, maken we een profiel dat u als klant zo nauwkeurig mogelijk beschrijft, om u in verschillende segmenten in te delen op basis van uw totale jaarlijkse aankopen, uw aankoopfrequentie of de productreeks die u gebruikt, bijvoorbeeld. Dit creëert toegevoegde waarde: u krijgt betere diensten  en producten en ontvangt marketingberichten die beter aan uw behoeften voldoen. Het stelt ons ook in staat om beter te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften en wensen van klanten. Onze gerichte marketing varieert per klant.

U hebt altijd het recht om informatie over uw profiel en persoonsgegevens en gegevenscategorieën op te vragen waarop deze is gebaseerd. Bovendien hebt u altijd het recht om berichten van dit type te weigeren. Wij houden ons niet bezig met profilering die rechtsgevolgen of andere significante gevolgen voor u zou hebben, zoals beschreven in de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming.