Werken bij Neste

Tijd om verder te gaan met je carrière?

's Werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en voortdurend ontwikkelaar van' s werelds meest geavanceerde brandstoffen, Neste is een echte pionier. Jij ook?

Met ongeveer 5.000 professionals wereldwijd in landen als Finland, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Rusland, Singapore, China, Australië, en de Verenigde Staten. Onze mensen werken in een breed scala van gespecialiseerde disciplines, van financiën tot brandbestrijding, laboratoriumanalyses, en verkoop.

 

Werken bij Neste

Redenen om voor Neste te kiezen

Neste biedt interessante kansen als een relatief kleine en flexibele oliemaatschappij die wereldwijd opereert en een toonaangevende producent van hernieuwbare producten.
Werken bij Neste

Onze waarden en onze manier van werken

Onze bedrijfsvoering heeft twee strategische doelstellingen: we willen de downstream-kampioen van de Oostzee zijn en we willen groeien op de wereldwijde markten gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen.
Welzijn

Welzijn op het werk – werk voelt goed en doet goed

Werk moet er voor zorgen dat iedereen succes en zinvolle uitdagingen kan ervaren.
Vacatures

Onze vacatures

Nadat u uw sollicitatie hebt ingediend, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Na afloop van de vacatureperiode beoordeelt onze HR-specialist de sollicitaties en kiest de meest geschikte kandidaten voor een interview.