neste my renewable diesel

Direct duurzame impact maken?

Tank Neste MY (HVO100). Meteen minder uitstoot met uw huidige wagenpark.

raw materials icon

GEMAAKT VAN 100% HERNIEUWBARE GRONDSTOFFEN

co2 emissions icon

TOT WEL 90% CO2e-REDUCTIE VERGELEKEN MET FOSSIELE DIESEL*

pistol icon

GESCHIKT VOOR ALLE DIESELVOERTUIGEN EN -MOTOREN, GEEN AANPASSINGEN VEREIST

Neste MY Renewable Diesel (ook wel bekend als HVO of HVO100) is geschikt voor alle dieselmotoren en voor de bestaande infrastructuur voor dieseldistributie – van raffinaderij tot tankstation en eindgebruiker. Neste MY Renewable Diesel heeft een vergelijkbare chemische samenstelling als fossiele diesel. Het is een drop-in brandstof, die zonder enige aanpassing kan worden getankt: puur of gemengd in elke verhouding met fossiele diesel.

Neste MY Renewable Diesel is een biodiesel gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Biobrandstoffen leveren tot wel 90% reductie* van uitstoot van broeikasgassen (CO2e) ten opzichte van gebruik van fossiele diesel gedurende de levenscyclus. Maak vandaag nog het verschil en stap over op hernieuwbare diesel.

 

De voordelen van Neste MY Renewable DieselTM (HVO) voor uw bedrijf

Weten hoe uw bedrijf profiteert van de overstap op hernieuwbare diesel? Lees het in onze speciale whitepapers.

Bus
bouw
Bus
transport
Bus
gemeente
Bus
AFVALVERWERKING
Bus
OVERIGE SECTOREN
 

Welk verschil maakt u met HVO100?

Bereken uw potentiële vermindering in de uitstoot van broeikasgassen door over te stappen op Neste MY Renewable Diesel™.
Het jaarlijkse dieselverbruik van uw wagenpark
1 000 liter
Fossiele diesel
3,4 tCO₂eq
Jaarlijkse uitstoot met fossiele diesel
 
vs
Neste MY Logo
0,3 tCO₂eq
Jaarlijkse uitstoot* met Neste MY Renewable Diesel
 
3 tCO₂eq
Tot wel 90% CO2e-reductie
Mogelijke CO₂e-reducties zijn gedurende de levenscyclus en uitsluitend vergeleken met fossiele diesel. Om deze reducties te bereiken, moet Neste MY Renewable Diesel ongemengd worden gebruikt. *De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de herziene Europese richtlijn hernieuwbare energie (RED2, 2018/2001/EU).
Ontvang het complete rapport

Waar tank ik Neste MY Renewable Diesel (HVO100)?

Zoek tankstation of distributeur

Meer weten?

 

Neem contact op

*De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de herziene Europese richtlijn hernieuwbare energie (RED2, 2018/2001/EU)
**Deze gemiddelde emissiereducties zijn gebaseerd op Neste MY Renewable Diesel en HVO-brandstoffen wanneer 100% Neste MY Renewable Diesel is gebruikt als brandstof in pre Euro VI-voertuigen of pre Stage IV mobiele werktuigen. De voertuig-emissies zijn vergeleken met conventionele zwavelvrije diesel.

Leer meer over Neste MY