Samen op weg naar een schonere toekomst

Rij fossielvrij met Neste MY Renewable Diesel™.

Minder lokale emissie

Lokale emissies van stadsbussen en vuilniswagens zijn snel en effectief te verminderen. Om vandaag al fossielvrij te rijden, biedt Neste MY Renewable Diesel een drop in-oplossing voor alle dieselvoertuigen. Onze duurzame diesel is direct te gebruiken. Het resultaat: een onmiddellijke CO2-reductie tot wel 90 procent. U bent fossielvrij in een handomdraai.

Duurzame keus

Neste’s hernieuwbare diesel geeft een aanzienlijke vermindering van broeikasgassen. In één tankbeurt bent u klaar voor de toekomst!

In een handomdraai

Neste MY kent geen mengbeperkingen, kan puur worden gebruikt of in elke combinatie met fossiele diesel of conventionele biodiesel.

Uitstekende prestaties

Zuiver, schoon en premiumkwaliteit. Dit betekent minder aanslag en roetvorming, minder slijtage en meer efficiëntie.

Onze belofte

De koers naar duurzaamheid is definitief ingezet. Burgers stellen steeds meer eisen aan hun leefomgeving en de producten en diensten die zij gebruiken. Daarom wilt u als gemeente ook het openbaar vervoer en de vuilnisdienst gezonder en aantrekkelijker maken.

Met Neste MY Renewable Diesel vermindert u de CO2-uitstoot drastisch, tot wel 90%, zonder enige technische aanpassing. Simpelweg door een andere diesel te tanken. Een kleine handeling met een groot effect. Schakel om, neem het voortouw in de gemeente. En wees een voorbeeld voor andere gemeenten.

Bereken uw winst voor het milieu met de CO2-calculator. U ziet direct het resultaat.

Start de calculator

Producteigenschappen

Volg de druppel. Ontdek de voordelen van Neste MY Renewable Diesel voor uw motor. Bekijk de video.

Hier vindt u Neste MY Renewable Diesel

Google maps is loading. Please wait.