Neste MY Renewable Diesel

Duurzaam dieselen?

Zet met Neste MY een concrete stap naar een fossielvrije gemeente. En draag direct bij aan het realiseren van duurzaamheidsdoelen.

Bereik uw gemeentelijke klimaatdoelen!

De klimaatdoelstellingen van de Nederlandse regering zijn ambitieus. Het terugdringen van de CO2e-uitstoot met 49% ten opzichte van die van 1990 staat hierin centraal. De rol van de gemeenten is hierbij cruciaal. Door in te zetten op duurzaam vervoer kunt u als gemeente een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van deze doelstellingen. Dat beperkt zich uiteraard niet tot het eigen gemeentelijke wagenpark, maar ook tot die van onderaannemers en toeleveranciers. Dat kan variëren van afvalverwerking tot schoonmaakdiensten en openbaar vervoer. Neste MY Renewable Diesel™ is een fossielvrije diesel waarmee tot 90% CO2e-uitstoot kan worden bespaard in vergelijking met fossiele diesel. Ook wordt hiermee de lokale emissie, bijvoorbeeld van schadelijke deeltjes, teruggebracht. Neste MY kan direct gebruikt worden in alle dieselvoertuigen. Er hoeft niet extra te worden geïnvesteerd in het vervangen of aanpassen van huidige dieselvoertuigen.

Onze belofte

De koers naar duurzaamheid is definitief ingezet. Burgers stellen steeds meer eisen aan hun leefomgeving en de producten en diensten die zij gebruiken. Daarom wilt u als gemeente ook het openbaar vervoer en de vuilnisdienst gezonder en aantrekkelijker maken.

Met Neste MY Renewable Diesel vermindert u de CO2e-uitstoot drastisch, tot wel 90%, zonder enige technische aanpassing. Simpelweg door een andere diesel te tanken. Een kleine handeling met een groot effect. Schakel om, neem het voortouw in de gemeente. En wees een voorbeeld voor andere gemeenten.

Bereken uw winst voor het milieu met de CO2e-calculator. U ziet direct het resultaat.

Start de calculator

Producteigenschappen

Volg de druppel. Ontdek de voordelen van Neste MY Renewable Diesel voor uw motor. Bekijk de video.

Hier vindt u Neste MY Renewable Diesel

Google maps is loading. Please wait.