20.04.2021

Change runs on renewables

Onze toekomst zal worden gebouwd op hernieuwbare energiebronnen. Duurzame oplossingen zullen de manier waarop we leven en reizen vormgeven. Neste helpt, met een breed scala aan hernieuwbare producten, de transport-, luchtvaart-, polymeer- en chemische industrie om activiteiten duurzamer te maken.

Met Neste MY Sustainable Aviation Fuel™ kan de uitstoot van broeikasgassen tot 80% worden verminderd

Opstijgen met hernieuwbare brandstof

Met Neste MY Sustainable Aviation Fuel™ kan de uitstoot van broeikasgassen tot 80% worden verminderd*

De manier waarop we vliegen is veranderd. Duurzame vliegtuigbrandstof gemaakt van afval en restgrondstoffen is het hernieuwbare alternatief voor fossiele vliegtuigbrandstof en wordt al door veel toonaangevende luchtvaartmaatschappijen gebruikt.

LEES MEER

Kunststoffen gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede materialen

Neste RE™ is een 100% hernieuwbare en gerecycleerde grondstof en een duurzamer alternatief voor de productie van kunststoffen.

De wereld is het gebruik van plastic aan het heroverwegen. Het gebruik van plastic afval en biogebaseerde afval- en reststoffen in plaats van fossiele grondstoffen, verandert de manier waarop plastic producten worden gemaakt.

LEES MEER

Neste RE™ is een 100% hernieuwbare en gerecycleerde grondstof en een duurzamer alternatief voor de productie van kunststoffen.
Met Neste MY Renewable Diesel™ kan de uitstoot van broeikasgassen tot 90% worden verminderd.

Rijd met hernieuwbare brandstof

Met Neste MY Renewable Diesel™ kan de uitstoot van broeikasgassen tot 90% worden verminderd.**

De toekomst van transport is hernieuwbaar. De hoogwaardige hernieuwbare diesel die geproduceerd wordt op basis van 100% hernieuwbare grondstoffen is een bestaande oplossing om fossiele brandstoffen te vervangen.

LEES MEER

De activiteiten van Neste

Neste biedt oplossingen om de klimaatverandering tegen te gaan en de overgang naar een circulaire economie te versnellen. We verwerken afvalstoffen, reststoffen en innovatieve materialen tot hernieuwbare brandstoffen en duurzame grondstoffen voor plastics en andere materialen. We zijn 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof en ontwikkelen chemische recycling om de uitdaging van plastic afval tegen te gaan. Met onze hernieuwbare en circulaire oplossingen willen we onze klanten helpen om de uitstoot van broeikasgassen vanaf 2030 te verminderen met minstens 20 miljoen ton per jaar.

Samen met onze klanten en partners zullen we de wereld naar een duurzame toekomst leiden.
Verandering draait op hernieuwbare energie.

 

*) in zuivere vorm en gedurende de levenscyclus in vergelijking met fossiele brandstof. De methode die wordt gebruikt om de levenscyclusemissies en de emissiereductie te berekenen, is in overeenstemming met de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (2009/28/EG).
**) over de levenscyclus van de brandstof in vergelijking met fossiele diesel. De berekeningsmethode is in overeenstemming met de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (2009/28/EG).