Neste in top 3 meest duurzame bedrijven ter wereld

Neste in top 3 meest duurzame bedrijven ter wereld

Neste staat opnieuw op de 3e plaats van de Corporate Knights Global 100-lijst van 's werelds meest duurzame bedrijven. Dit is de derde keer dat Neste in de top 3 eindigt en de 14e achtereenvolgende keer dat het bedrijf in de Global 100-lijst is opgenomen. Neste staat daarmee langer op de lijst dan ieder ander energiebedrijf ter wereld.

Lees meer

Neste: duurzaam en gedurfd

Neste is al jaren een van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Zo staan wij in de Dow Jones Sustainability World Index én in de top-3 Corporate Knights Global 100.

Neste Rotterdam

Neste’s raffinaderij in Rotterdam is de grootste hernieuwbare biobrandstoffabriek van Europa. Hier produceren wij Neste MY Renewable Diesel™ uit hernieuwbare grondstoffen, zoals afval en reststoffen.

Missie en visie

Neste daagt de olieraffinage-industrie uit tot duurzame groei. Wij bieden steeds schonere brandstofoplossingen en -toepassingen op basis van hernieuwbare grondstoffen. Dagelijks creëren en maken wij verantwoorde keuzes.
Neste MY Renewable Diesel

Innovatie voor het klimaat

Neste MY Renewable Diesel is een innovatie die de uitstoot van broeikasgassen (CO2) aanzienlijk vermindert: 90% minder in vergelijking met traditionele fossiele diesel. Dit maakt onze fossielvrije diesel een stuk minder schadelijk voor mens, dier en milieu.

Innovatie

Dankzij onze NEXBTL-technologie, ontwikkeld in eigen laboratoria, produceren wij hernieuwbare producten van de hoogste kwaliteit. De producten van morgen beginnen met de innovaties van vandaag.

Toekomst

Tijd is onze belangrijkste grondstof. Wij halen het beste uit die tijd én uit bestaande middelen en materialen. Wij geloven in een betere, schonere toekomst en werken hier hard aan.

Verbeter de wereld, begin bij Neste

Neste is 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel. Voortdurend ontwikkelen wij de meest geavanceerde brandstoffen. Bij Neste werken échte pioniers. Jij ook?